Moja priča - Maja Marković

Ovih dana na grupi nam se javila Maja posle njenih godinu dana hroniranja. Uvek me oduševe osobe koje nas prate iz prikrajka, skupljaju recepte, čitaju savete i sve primenjuju a onda, odjedno, samo objave svoje slike pre i posle i nama ne ostane ništa drugo nego da ostanemo bez daha.
Maja je odgovorila na ista pitanja kao i njeni prethodnici, ali ovaj put citiraću i njene reči uz slike koje je postavila jer su na mene ostavile snažan utisak i mislim da zaslužuju da još jednom budu zapisane.

Moja priča - Kosana Janković

kosana jankovicOvih dana na grupi "Hrono ishrana, bez cenzure" je osvanula Kosanina slika. Stari hroner, dugo se znamo ali dugo nije ništa pisala na grupi nit se hvalila rezultatima. Ja sam oduševljena njenim rezultatima i njenom požrtvovanošću prema ovoj ishrani. U razgovoru dok smo pričale oko ovog teksta rekla mi je da je pomalo razočarana što nije više kilograma u pitanju ali da to što su joj konačno posle mnogo godina svi parametri što se zdravlja tiče u normali, cifru, koja nije zanemarljiva, baca u drugi plan.

Motivacija pokreće, navika je ono što te tera dalje

plivanje motivacijaU momentima kada bih trebala sebe da opišem kao osobu, prideve koje bih sebi dodelila jesu svakako upornost i istrajnost. Ono što mi je definitivno mana jeste to što sam prilično neodlučna i trebaju mu nedelje da donesem neku odluku ili presudim o nečemu. Ova karakterna osobina dodatno se komplikuje kada treba da se nateram da uradim nešto novo ili da krenem da radim neki posao...

Jelenin dnevnik - druga nedelja posta

Nakon teksta o postu i kako se istog pridržavala prošle godine, Jelena Radosavljević je rešila da pomogne svim koji se dvoume i ne znaju odakle da krenu tako što će pisati svoj dnevnik svakog dana posta. Tekst koji sledi je njen plan ishrane. Dodaci koje uzima uz ishranu su odobreni od strane Centra za hrono ishranu dr Gifing prema njenom zdravstvenom stanju i testu intolerancije. 

Tekst o prvoj nedelji posta možete pronći OVDE.

Prijavljivanje

Pretraga

 hhfbg

POSTAVITE SVOJ RECEPT!

Prijavite se za novosti: