Zdrave hrono zamene namirnica

Hrono zamene namirnica

hrono zameneSaradnja sa "Hrono Magazin" se i ovog meseca nastavlja te tekst koji se nalazi u novembarskom broju magazina možete pročitati i ovde na blogu.
Prelaskom na hrono ishranu većina početnika pored toga što je zbunjena gomilom informacija i podataka kad šta može da se jede, susreće sa problemom kako da zameni neke od omiljenih namirnica ili da napravi neka jela u kojima se ne nalazi neki od nedozvoljenih sastojaka.

SAVET NUTRICIONISTE: Hrono ishrana nakon restrikcije

mozzarella 1575065 960 720

Svako od pacijenata Centra za hrono ishranu dr Gifing je priča za sebe i svako dobija poseban program ishrane prilagođen rezultatima analiza. Kako je često pitanje ono o ishrani nakon perioda restrikcije, pokušaću da odgovorim na uobičajene nedoumice. Ipak, imajte u vidu da su ovo samo opšte preporuke i da je u praksi svako priča za sebe!

Predlog jelovnika za 10 dana - I deo

Maj 2013 - Oktobar 2014U životu su malobrojni trenuci koji se pamte za ceo život a jedan od takvih je svakako septembarski dan 2013. godine. Dok sam zajapurena i crvena kao vino u licu pokušavala da uradim dvadeseti trbušnjak na spravama u Košutnjaku jedna starija ženica mi je prišla. Prvo bojažljivo a onda sigurna u sebe počela je da mi priča o hrono ishrani.

15 kuhinjskih pravila za bolja hrono jela

0 02 01 8786c45f8add1c886f7dc6b129b81f6db348ac678488d7d0b4175f898ce9caf9 fullI ovog meseca blog HronoHrana je sarađivao sa časopisom "HronoMagazin". U nastavku se nalazi ceo tekst o trikovima u kuhinji.

Kulinarstvo je veština
, zanat i uči se godinama isto kao i mnogi drugi zanati. Kuhinju pre svega treba voleti i posvetiti joj se jer tako ćete dobiti vrhunska jela u kojima će uživati svi oni za koje kuvate. Vremenom pokupite trikove, pronađete prečice, steknete rutinu i kuvanje postaje zadovoljstvo, ne obaveza. Tokom mog hrono iskustva, upoznala sam mnogo osoba koje su zavolele kuvanje upravo pored hrono ishrane kao i one kojima su hrono početci bili upravo i početci u kulinarstvu. Ovaj tekst je upravo za njih, trikovi koji iskusni kuvari prećute i trikovi od kojih su jela upravo baš zato dobra.

Prijavljivanje

Pretraga

 hhfbg

POSTAVITE SVOJ RECEPT!

Prijavite se za novosti: