Priručnik

Priručnik o hrono ishrani

Preuzmi

Spisak za prvu kupovinu ili odakle početi

spisakI stvarno ... odakle početi.. Nije to pitanje koje muči samo vas.. svi smo se bar jednom zapitali odakle početi.. a kad rešiš da menjaš život iz korena pitanja je milion..

Kad menjate način ishrane, prvo logično pitanje je šta prvo kupiti. Mi ćemo vam dati prvi osnovni spisak namirnica i okvirne cene, koje će vam pomoći u sprovođenju hrono ishrane.

Opširnije...

Predlog jelovnika

Predlog jelovnika:

Preuzmi

Sistem upotrebe namirnica

Ovo je naš skromni pokušaj kategorizacija namirnica u dozvoljene i nedozvoljene. Želimo pre svega da napomenemo da tabelu treba posmatrati kao okvirne smernice koje jesu (ne)dozvoljene namirnice jer su odstupanja moguća u toku restrikcije uz dogovor i konsultacije sa nutricionistima centra za Hrono ishranu dr Gifing.

Opširnije...

Početničke greške

mrsavljenjeSa hrono-ishranom sam započela pre nešto više od sedam meseci. Moram da priznam da na samom početku nisam dobro pročitala sve što je trebalo, nisam proučila pravila, ali sam imala jaku motivaciju da se "dovedem u red" i pomno sam pratila šta se jede u našoj grupi. Posle ovog vremena vidim da se često provlače neke početničke greške i pitanja, pa reših da ih ovde lepo navedem da početnicima olakšam.

Opširnije...

Pitanja i odgovori

faq

U nastavku teksta možete pronaći pitanja i odgovore koji se najčešće postavljaju a vezani su za hrono ishranu.

Opširnije...

Kako objaviti recept

Kako je naša FB grupa "Hrono ihrana, bez cenzure" zaživela i prešla 15.000 članova rešili smo da svim članovima omogućimo pisanje recepata na našem sajtu da bismo doprineli što većem broju recepata koji se mogu primenjivati u hrono ishrani. Ovde ćete naći kratko uputstvo putem slika kako da postavite recept. Ukoliko budete imali bilo kakvih problema budite slobodni da nam pošaljete privatnu poruku.

Opširnije...

Prijavljivanje

Pretraga

 hhfbg

POSTAVITE SVOJ RECEPT!

Prijavite se za novosti: