Užina

Večera

  • Hrono kinezi

    Hrono kinezi

    Najpribližniji ukus koji možete dobiti a da nije korišćena soja i ostali dodaci koji koriste kinezi prilikom pripreme njihovih jela.

Prijavljivanje

POSTAVITE SVOJ RECEPT!

Prijavite se za novosti:

Najnoviji tekstovi o HI

Pod lupom, hrono slatkiši

07-12-2016

Saradnja sa "Hrono Magazin" se i ovog meseca nastavlja te tekst koji se nalazi u decembarskom broju magazina možete pročitati i ovde na blogu.

Opširnije>>

Zdrave hrono zamene namirnica

26-10-2016

Hrono zamene namirnica Saradnja sa "Hrono Magazin" se i ovog meseca nastavlja te tekst koji se nalazi u novembarskom broju magazina možete pročitati i ovde na blogu.Prelaskom na hrono ishranu većina...

Opširnije>>

Najnovije priče o hrani

Moj prvi zalogaj - Igrajte se odrasli lj…

18-10-2016

Kada sam pre par nedelja dobila poziv od strane Centra dr Gifing da prisustvujem promociji knjige "Moj prvi zalogaj" mom oduševljenju nije bilo kraja.

Opširnije>>

Melitzanosalata iliti malidžano salata

03-08-2016

Za mene je maj mesec kojem se najvise radujem. Mesec pun rođendana, dobrih provoda, pravog prolećnog Sunca koji greje do kostiju i mesec u kojem biram kuda ću na odmor.

Opširnije>>

Vaše priče

Pasti i ustati. Ponovni početak.

29-11-2016

Ne danina, ni nedeljama, mesecima mi ovaj tekst u nekom obliku stoji kao kost u grlu. Kako priznati naglas sebi, kako priznati naglas drugima da si bitku koju si jednom...

Opširnije>>

Patike ili štikle - Vesnina priča

30-10-2016

Ja sam Vesna. Znaš, ona debela… Ona što se glasno smeje… Ona što puno priča ne zaklapa… Ona, što kad priča, zvuči k’o Nele Karajlić… Eee, ta Vesna… Ovo je...

Opširnije>>

Najnoviji hrono tekstovi

Kako je naša FB grupa "Hrono ihrana, bez cenzure" zaživela i prešla 15.000 članova rešili smo da svim članovima omogućimo pisanje recepata na našem sajtu da bismo doprineli što većem broju recepata koji se mogu primenjivati u hrono ishrani. Ovde ćete naći kratko uputstvo putem slika kako da postavite recept. Ukoliko budete imali bilo kakvih problema budite slobodni da nam pošaljete privatnu poruku.

Recepte mogu pisati svi registrovani članovi na našem sajtu klikom na tekst "napišite recept" koji se nalaze sa desne strane sajta.

 

recept1

recept2

 

recept3

 

recept4

Nakon unetih podataka i prosleđivanja recepata isti će biti poslat na proveru administratorima sajta a nakon toga će biti i zvanično objavljen.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem naše FB grupe ili na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.